Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Var vänlig vid inlägg att skriva ditt namn. Om inte kommer ditt inlägg tas bort i så fall.
 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
4 juni 2008 22:10 av Daniel Beck

Sandlådenivå

Dags för en neutral kille som INTE är partisk som en viss Dr Ö. Jag hoppas att de flesta inser att man inte ska lyssna på Dr.Ö då han inte ens vågar visa vem han är. Detta forum har länge varit ett forum där vi hållt oss från sandlådenivå och diskuterat fotboll. Visst tycker jag inte det är fel att kunna kritisera startelvor, men att hänga ut namn (som inte förtjänar det) då menar jag att det fanns de som var sämre i IFK i derbyt än de två nämnda personerna, det tycker jag är otroligt lågt

4 juni 2008 16:08 av dr.Ö

ny ifk_are

Mitt inlägg var uppmuntrande!! Nej, men ärligt. Ska man tillhöra div.3 så måste man kasta in något stabilare. Nu säger jag inte att dessa killar är dåliga, tvärt om, de är säkert bra för sin ålder. Men i div.3 platsar dom inte ännu. Se på de fyra senaste matcherna och döm själv. Det ser inte bra ut, eller hur? Jag som vikenit är dock skadeglad, så mig gör det inget. Men det är också detta som gör att jag är emot en sammanslagning av lagen. Viken skulle ju stå för hela startelvan i vilket fall.

4 juni 2008 13:17 av Greger

Våga och vinn

Det är det jag alltid har sagt.Satsa på egna först och främst.Våga och vinn i längden.Sen om nån vill spela för klubben ska man tacka ja.Men de ska inte kosta en krona.

4 juni 2008 12:36 av Ny IFK:are

Ungdomar

Hej Dr.Ö
Om du har spelat fotboll själv eller varit ledare för fotbollsungdomar så kanske du vet att ungdomar ska man uppmuntra och berömma.

Ditt inlägg visar något helt annat. Jag tror nog att de flesta av Vikens och IFK:s spelare, unga som gamla, läser båda föreningarnas gästböcker.

Du skriver en hel del tänkvärda inlägg i Vikens gästbok men ditt senaste inlägg här kanske du aldrig borde ha skrivit.

4 juni 2008 09:27 av dr.Ö

dr.Ö

Ja, fortsätt med Jocke och schullan där bak, det har ju gått så fruktanvärt bra de fyra senaste macherna! Med dom där bak är ni oslagbara. Anfallarna darrar när man närmar sig IFK:s backlinje, ryktet sprider sig och snart sitter Lasse Lagerbäck på läktarn och ser imponerat på sina nya fynd. Sätt gärna in Jerry och storskugg i anfallet också så att det blir lite mer tyngd framåt.

3 juni 2008 23:45 av PUBLIK

UNGA SPELARE

Hade Kreshnik spelat med David på topp i derbyt hade resultatet garanterat sett annorlunda ut.

3 juni 2008 22:35 av NEUTRAL ÅSÅDARE

BRA SATSAT

EN STOR ELOGE TILL IFK ÅMÅL ATT NI SATSADE PÅ JOCKE S OCH SCHULLSTRÖM.FORTSÄTT PÅ DEN LINJEN,IN MED KRESHNIK OCH FRANCO T.EX. NI HAR SÄKERT MER BRA UNGDOMAR,VÅGA CHANSA ÄNDÅ MER.VILKEN NYTTA NI HAR NÄSTA SÄSONG AV DETTA OAVSETT VILKEN DIVISION NI DÅ SPELAR I. ERAT MÅL KAN INTE BARA VARA ATT HÄNGA KVAR TILL VARJE PRIS,NEJ SLÄPP FRAM UNGDOMAR ÄNNU MER,HEJA BOBBO.

3 juni 2008 14:31 av hamnen

derby

vart e referatet

3 juni 2008 10:40 av Gotlänningen

Forum

Visst kan det i upprördheten över A-lagets förluster på sistone här förekomma en del icke lämpliga ord och påståenden i Forumet. Men vad ni ansvariga för denna sida än gör, lägg inte ner Forum. Det är allt för många föreningar och tidningar som lägger ner sina Forum p.g.a det jag ovan nämnt. Det känns skönt att skriva av sig lite frustation ibland och det är säkert inte så illa menat. Hemsidor som inte har något Forum är tråkiga.

3 juni 2008 08:18 av En som VET!!

Precis..

Exakt Lennart, DINA påhittade påståenden. Som sagt två gula = 1 Rött! ok? Och inga svordomar. Och du var ju onekligen inte där, hade du vart de hade du kunnat uttala dej. Så håll igen på dina påståenden tills du har mer "kött på benen".

 

Huvudsponsor:

 

 

 

 

 

20121207-0941

 

20130416-1156

Postadress:
IFK Åmål - Fotboll
Södra Kyrkogårdsgatan 6
66231 Åmål

Kontakt:
Tel: +4653271961
E-post: This is a mailto link

Se all info