Välkommen till IFK Åmåls Bluescamping 2022

Nu är det, äntligen, dags för Bluesfestival i Åmål! Välkommen att boka din övernattning hos oss!

 

OBS! Det är nu helt fullbokat för husvagnar, husbilar och även tält.

Bokningar som kommer in nu hamnar på en kölista.

Ett stort tack till Åmåls Bluesförening för det jobb de varje år lägger ner. Stöd föreningen genom att bli medlem. Kostar 200:- / år och kan swishas till 123 244 08 08 eller sättas in på bankgiro 5109-9760.

Boka plats

OBS! Det är fullbokat för husbilar och husvagnar. Vill du fortfarande boka så hamnar du på en kölista. Finns fortfarande möjlighet att boka tältplats.

Under bluesfestivalen 6-10 juli 2022 är ni hjärtligt välkommna att campa vid Örnäsvallen eller Kamratgården. En väl inarbetad och trevlig bluescamp. Ni har tillgång till duschar och toaletter. Campingen ligger också i närheten av bluesfestarenan endast 100 meter därifrån. Vad kan bättre bli? Samtidigt som ni bor bra har ni också en underbar personal som tar väl vara på er under er vistelse.

Duschar och toaletter finns på både Örnäsvallen och Kamratgården, frukost serveras på Kamratgården. Grillar finns vid båda campingplatserna öppet långt in på natten.
Möjlighet att köpa Frukost och grillat finns.

Vi kan, tillsammans med Åmåls Bluesförening, erbjuda 2 dagars entrépass till Bluesterminalen. Detta erbjudande gäller endast i kombination med boende på vår camping.

Entrépasset kostar 600:-/person för Fredag och Lördag i Bluesterminalen. Normalt kostar passet 800 kr att köpa på plats.

Priset för ”2-dagars entrè pensionär” är nu 600:-, så köp ditt entrepass här hos oss för samma pris.

Priser 2022

Örnäsvallen, Kamratgården

Åmåls Bluesfest 8-12 juli 2020

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)