WordPress databasfel: [Got error 28 from storage engine]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

Förlust mot FBK | IFK Åmål

Matchen mot FBK var betydligt bättre än matchen mot Ölme. Resultat 4-3(1-1). FBK tar ledningen i 13 minuten genom notoriske målskytten Simon Molander. Första halvleken är jämn och i den 39 minuten kommer Saban runt på vänsterkanten och gör ett inlägg som hittar Hossams panna bollen går till Patrick som spelar bollen tilbaka i Hossam som sätter den i mål.

Andra halvleken hinner knappt börja innan FBK enkelt får göra 2-1. IFK börjar att koppla grepp om matchen, men 57 min tappar man boll vid mittplan och FBK snappar upp bollen och sätter den i djupet på Simon Molander som sätter sitt andra för dagen och 3-1 till FBK. I den 65 minuten har FBK hörna och IFK vinner bollen och kan ställa om, där Hossam från mittplanen sätter bollen i djupet på Patrick som helt fri sätter bollen säkert i mål. I den 70 minuten vinner IFK bollen på mitten genom Leandro, som frispelar Saban som skjuter ett hårt skott där målvakten räddar men tar på en FBK back i mål, 3-3. I 82 minuten gör Haytam 4-3 för FBK. Efter detta skapar IFK två straffsituationer och ett hårt skott från Patrick som målvakten tippar i underkant på ribban och ut.

En svängig match där resultatet borde ha blivit oavgjort om man ser till målchanser. Till helgen är det dags för DM på Mossängens IP kl 14.00 då Håfreström gästar.