IFK Åmål - Handboll

IFK Åmål – Fotboll

Fotbollssektionen

Ordförande: Mikael Tingberg
Bernt Nilsson, Tony Alexandersson

IFK Åmål spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Götaland, samt deltar med ett utvecklingslag i division 5 Dalsland. Säsongen för utvecklingslaget startar inte förrän i augusti, medan det i skrivande stund ser ut att bli seriepremiär i division 2 i mitten på juni. I båda fallen kommer det röra sig om enkelserier.

Det är tuffa och ovissa tider för alla föreningar och vi är oerhört tacksamma om du vill köpa en stödplåt till någon av våra inställda hemmamatcher under våren och på så vis stötta föreningen.

För att stödja oss kan du scanna QR koden i bilden ovan och swisha 50 kr eller valfri summa. Swish nummer 1231731454 märk med meddelande ”stödplåt”
Tack för ditt bidrag!

 

Ungdomssektionen

Ordförande: Bjarne Gårdebratt – 0702-616069
Ledamöter: Frida Johansson, Sahir Aldousari, Ulf Godtman

IFK Åmål har säsongen 2020 sju träningsgrupper i gång, från barn födda 2015 upp till juniorlag. Sex av lagen kommer delta i matchspel, som drar igång i vecka 20.

Vi tränar på vår fina anläggning vid Kamratgården, där vi har två femmannaplaner som samsas med en sjumannaplan samt en plan för niomannaspel.

Vill du börja spela i IFK Åmål? Har du barn som vill börja spela? Kontakt kansliet på telefon 0532-71961 så hjälper vi till!