På lördagen den 27 juni spelar IFK Åmål sin hemmapreimär i division 2 norra Götaland, mot IF Karlstad Fotbollsutveckling. Matchen, som spelas utan publik, börjar kl 14.00.

Köp en stödplåt för 50kr eller valfri summa, swisha till 1231731454 skriv meddelande ”stödplåt”. Tack för att du stödjer IFK Åmål!

IF Karstad Fotboll är en sammanslagning av division 1 lagen Carlstad United och Karlstad BK. IF Karlstad Fotboll, med förre IFK Åmål spelaren David Johannesson, spelar i Division 1 Norra.
När det gäller deras andralag, IF Karlstad Fotbollsutveckling, så är det ett ungt lag där de flesta spelarna är födda 1998 eller senare. Man har även en ung tränare i Jesper Swedlund som tidigare var assisterade tränare i Carlsta United. Till sin hjälp har han Lars Augustsson.

I premiären startade förre IFK Åmål spelaren Alexander Hagelberg som mittback. Laget förlorade med 2-1 hemma mot en av seriefavoriterna Vårgårda IK. På lördag drabbar två av seriens yngsta trupper samman, där båda lagen är i poängbehov. Vi ser fram emot en trevlig tillställning kl 14.00 på lördag. Vi håller på att kolla upp möjligheten att livesända matchen, information ang detta kommer att finnas här, på vår Facebook sida eller på Instagram.