WordPress databasfel: [Got error 28 from storage engine]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

Ungdomsavslutningar | IFK Åmål

Efter en osäker och fördröjd inledning så blev ändå till slut fotboll för våra ungdomar i IFK Åmål. Nu är dock fotbollen slut sedan några veckor och vi kan se tillbaka på en säsong som alla är nöjda med. Våra yngsta lag har deltagit i 3vs3 serier under året, medan p11/12 och p09/10 har spelat 7-manna framgångsrikt. Nästa år är det dags för p09/10 att ta steget upp till 9-manna spel. P07/08 laget har spelat sista året i 9-manna spel och slutade tvåa, med endast en förlust i division 4 pojkar.

Som brukligt är så har det också hållits avslutningar för de cirka 100 barn och ungdomar som deltar i IFK Åmåls ungdomsverksamhet. Alla uppmärksammas givetvis men från 13 år och uppåt finns det några speciella priser som delas ut.

I P07/08 laget så gick Märta och Inge Thörnlunds hederspris till Hakim Al Dousari och Gamla IFK:ares Kamratpokal utdelades i år till Hamze Ali.

I P05/06 laget som deltog i division 3 Bohuslän/Dal för pojkar 15 år fick Albin Carlsson Karin och Holger Gustafssons hederspris.

Vi vill också passa på att tack Joakim Hansson och Michael Henriksson som slutar som ledare efter den här säsongen. Tack för allt arbete ni lagt ner under de år ni varit ledare, mycket uppskattat av spelare, övriga ledare och föreningen!